HOME

Eco Safe Rijtraining

 

Onze Eco Safe rijvaardigheidstraining is gebaseerd op twee basisvaardigheden van het autorijden, kijktechniek en gebruik maken van de technologie welke in moderne auto's is ingebouwd.

 

Zeker wanneer men enige tijd geleden het rijbewijs heeft behaald zullen er in het algemeen door de rijervaring goede rijkwaliteiten ontwikkeld worden. Daarnaast zullen er ook enkele minder goede eigenschappen ontstaan. Wat vrijwel nooit gebeurt, is dat men de rijstijl zelfstandig aanpast aan de snelle, nieuwe technische ontwikkelingen van auto's.

 

Dit betekent dat de moderne technologie in de auto niet of nauwelijks wordt gebruikt om een meer ontspannen, veiliger en, niet in de laatste plaats, ook efficientere rijstijl te ontwikkelen.   

 

In onze Eco Safe rijvaardigheidstraining maken wij u op ontspannen wijze bewust van uw eigen rijstijl. Met de goede en mogelijk minder goede eigenschappen. Wij maken u vertrouwd met andere kijktechnieken en een mogelijk ander gebruik van de techniek in uw auto.  

 

 

Tijdens de training confronteren wij u direct door middel van in de auto aangebrachte meetapparatuur met de consequenties van bepaalde handelingen.

 

De training vindt in principe plaats met 2 personen en de instructeur in een auto en zal een halve dag in beslag nemen.

 

Bij aanvang van de training krijgt u een korte theoretische uitleg over de diverse aspecten van de training, de achtergronden en doelstellingen.

 

Vervolgens gaat u met de instructeur een route rijden. De route rijdt u zelf op de voor u gebruikelijke wijze. Hierna zal de instructeur een maal de route rijden waarbij hij een uitgebreide uitleg geeft van hetgeen hij (anders) doet dan u mogelijk bent gewend. Tenslotte rijdt u de route nogmaals zelf. Deze rit echter zal de instructeur u intensief coachen tijdens het rijden.

Na afloop worden de ritten geevalueerd en eventuele nog openstaande vragen beantwoord.

 

Wat mag u verwachten van de training?

 

Naast een vlottere, meer ontspannen en veiliger rijstijl zal over het algemeen het brandstofgebruik een aanzienlijke daling te zien geven. Deze daling is natuurlijk afhankelijk van een aantal factoren maar zal gemiddeld rond de 8% bedragen.   

Zeer nadrukkelijk wijzen wij u er op dat de door ons getrainde rijstijl niet betekent dat men een langzame rijstijl zou moeten ontwikkelen.     

 

Maak snel een afspraak voor een gratis, vrijblijvende, kennismakingstraining. 

 

 

Info:

TSM Rijtrainingen

Loefzij 1 1276 HH HUIZEN

Tel. 06-41971102

Mail: info@tsmrijtrainingen.nl

Web: www.tsmrijtrainingen.nl 

 

 

We teach the science of driving!

                                                                                            By TSM Rijtrainingen